CPLP Fashion Week – naturezabrasileirabyjosh.com

LANCERING NATUREZA BRASILEIRA BYJOSH
COLLECTIE ©SS2019 ALEGRÍA
CPLP FASHIONWEEK LISSABON PORTUGAL

Zaterdag 5 mei a.s. tijdens de CPLP Fashionweek in Lissabon (Portugal) vindt de première plaats van Natureza Brasileira ByJosh SS2019 Alegría.

Josh Santana: “Alegría” is het verhaal over blijdschap en geluk. Vertaald naar de kleuren van de regenboog, geïnspireerd door de natuur, cultuur en levensstijl in alle aspecten van Olinda en Recife. Kleuren van authentieke manifestaties en festiviteiten, welke de cultuur van Pernambuco vertegenwoordigt”.

“Kwaliteit heeft mijn voorkeur boven quantiteit. Als designer en stylist, ga ik voor ‘highclass quality’. Dat is terug te vinden in de afwerking en de stoffen van al mijn designs.”

Internationale Models ByJosh

Speciaal door Josh geselecteerde modellen worden overgevlogen voor Natureza Brasieleira ByJosh naar Lissabon Portugal om op de catwalk te schitteren in de collectie Alegría SS2019:

Luize Altenhofen uit São Paulo, Brazilië.

Behalve model en succesvol zakenvrouw is Luize bekend als voormalig Miss Rio Grande do Sol en Miss Brazilië. Tweemaal Covermodel Playboy. Daarnaast heeft zij haar sporen verdiend als presentatrice en verslaggeefster bij de Braziliaanse televisie. Luize is speciaal gevraagd als verslaggeefster tijdens de Olympische Spelen in 2016.

Thaina Dawane uit Aracaju, Brazilië

Prachtig model. Thaina houdt zich bezig met PR & Marketing van haar eigen pagina Frases & Versos. Josh heeft haar gekozen uit de vele aanmeldingen ten behoeve van de fotoshoot voor zijn Lookbook in Brazilië

Luna Kempe uit Amsterdam. Nederland

Luna’s natuurlijke verschijning is Josh opgevallen. De uitnodiging om in Brazilië aan de fotoshoot voor zijn Lookbook mee te werken, bleek voor beide partijen succesvol. Het modellenwerk is voor Luna een droom die werkelijkheid wordt.